0899 46 89 45

Bioclin

уникална грижа за интимна хигиена с продуктовата гама Multi- Gyn .

Продуктовата гама Multi-Gyn на Bioclin осигурява оптимална хигиена и облекчаване на интимния дискомфорт.Всички продукти са биоактивни и се отличават с висока ефективност и отлична поносимост.

Основната активна съставка във всички продукти е патентованият комплекс 2QR.Това е комплекс от биоактивни полизахариди,извлечени от алое чрез процеса молекулярна филтрация.

2QR е високоефективен в блокирането на широка гама от вредни микроорганизми.Уникалното свойство на 2QR да блокира прикрепването към тъканите на болестотворните микроорганизми,без да повлиява върху нормалната микрофлора,дава възможност за включване на този комплекс в състава на различни продукти,предназначени за профилактика и лечение на състояния,свързани с прекомерното развитие на бактерии и свързания с това дискомфорт.

Продуктите BIOCLIN се прилагат профилактично или за лечение,а така също и в комбинация с други лекарствени средства.Основната активна съсътавка в продуктите BIOCLIN  е естествена и напълно безопасна и позволява използването им от деца,бременни и кърмещи жени.

Продукти на Bioclin

БИОКЛИН МУЛТИ ГИН ФЛОРА ПЛЮС вагинален гел 5 мл. * 5

Вагинален гел срещу повтарящи се гъбични инфекции

Биоактивен пребиотичен вагинален гел. Балансира вагиналната флора, стимулира растежа и развитието на лактобацилите и облекчава дискомфорта /сърбеж, парене, неприятен мирис, обилен секрет, и др./. Препоръчва се за приложение по време или след прием на антибиотици, при чувствителност към гъбични инфекции и др. Съдържа патентован комплекс 2QR с биоактивни полизахариди от алое и по естествен път блокира развитието на широка гама от вредни микроорганизми.

БИОКЛИН МУЛТИ ГИН ВАГИНАЛЕН ДУШ + ВАГИНАЛНИ ЕФФ. ТАБЛ. 10 бр.

БиоКлин Мулти-Гин таблетки са ефервесцентни таблетки по 10 броя в опаковка за употреба в разтворено състояние при извършване на интимна хигиена.

БИОКЛИН МУЛТИ ГИН АКТИВ ГЕЛ

Състав:

  • Екстракт от алое барбаденсис
  • Mannane
  • Галактоарабинан
  • Полиглюкороник кисел кросполимер*
  • Глицерин
  • Каприлил гликол
  • Патентовани био-активни полизахариди

Работно време

Понеделник: 1400-1800
Вторник: 900-1300
Сряда: 1400-1800
Четвъртък: 900-1300
Петък: 1400-1800
Събота: почивен ден
Неделя: ПОЧИВЕН ДЕН
НА 28 И 29 ДЕКЕМВРИ 2017Г. КАБИНЕТЪТ ЩЕ РАБОТИ ОТ 9.00-13.00.
Д-р Иванова съветва: Нашите пациенти: Полезни връзки:
Хроничен сърбежАлергичен контактен дерматит от козметични средства - не само професионален и не само женски проблемХимически пилинг - препоръки от д-р ИвановаПрепоръки за надеждна защита от слънцетоСъвети за деца с атопичен дерматит и техните родители С.Д., Ямбол: Проблем с акнеВ.Г., с.Хрищени: На борба с косопадаР.Б., Стара Загора: Странен обривК.К., Гълъбово: Кожен рак или лупусА.М.,с.Ловец,обл.Стара Загора: Как ме излекува Д-р Иванова astellas.eu
Сайтът е изработен в партньорство с Astellas Pharma Europe Ltd. без това да включва намеса или влияние върху специфичното съдържание на продукта.