0899 46 89 45

Neostrata

Световен лидер в АНА технологията предлагащ високотехнологични и уникални по състав и действие продукти за химически пилинг,ежедневна  хигиена и лечение на проблемна мазна кожа с акне, пигментации, бръчки и други възрастови промени по кожата , псориазис,ихтиоза.

Използвайки иновативни технологии,NeoStrata създава високоефективни продукти,съдържащи в различни концентрации алфа-хидрокси киселини/АНА/ и полихидроксикиселини/РНА/.

Продуктите на Неострата подобряват значително вида на Вашата кожа - тя изглежда видимо подмладена,обновена и ревитализирана. Употребата им води до значително редуциране на белезите на хронологично и фотопровокирано стареене на кожата.Продуктите Неострата успешно се прилагат и при редица дерматологични заболявания:акне,хиперпигментации,суха кожа,хиперкератоза/задебеляване,залющване и омазоляване на кожата/,себореен дерматит,псориазис и др.

Уникалните формули на Неострата осъществяват интензивно лечебно действие и са препоръчвани от дерматолози от цял свят.

Продуктовите серии са обособени в 4 групи според специфичните нужди на кожата:

Серия "Изглаждане" включва продукти с алфахидрокси киселини,идеални за пациенти с нормална кожа,чиито основен проблем е груб релеф на кожата,сивкав тен,разширени или запушени пори,фини линии и бръчки.

Серия "Възстановяване" съдържа полихидрокси киселини и бионови киселини,идеални за пациенти търсещи мощни антиейджинг продукти без раздразнения,за такива с чувствителна кожа,розацея или след естетични процедури.

Серия "Обновяване" съдържа алфахидрокси,полихидрокси киселини и неоглюкозамин/патентована съставка на Неострата/ с антиейджинг ефект при проблемна мазна кожа,акне,пигментации след акне,комедони,възрастови пигментации,себорея,фини линии и бръчки.

Серия "Специфични продукти" включва интензивна грижа за специфични проблеми като тъмни кръгове под очите,хиперпигментации,много суха кожа.Те допълват или подсилват ефекта от ежедневните продукти за грижа за кожата на Неострата.

Третиране на отпусната кожа

Чупливи нокти, расзлояващи се нокти

Хипер кератоза

Псориазис

Работно време

Понеделник: 1400-1800
Вторник: 900-1300
Сряда: 1400-1800
Четвъртък: 900-1300
Петък: 1400-1800
Събота: почивен ден
Неделя: ПОЧИВЕН ДЕН
НА 28 И 29 ДЕКЕМВРИ 2017Г. КАБИНЕТЪТ ЩЕ РАБОТИ ОТ 9.00-13.00.
Д-р Иванова съветва: Нашите пациенти: Полезни връзки:
Хроничен сърбежАлергичен контактен дерматит от козметични средства - не само професионален и не само женски проблемХимически пилинг - препоръки от д-р ИвановаПрепоръки за надеждна защита от слънцетоСъвети за деца с атопичен дерматит и техните родители С.Д., Ямбол: Проблем с акнеВ.Г., с.Хрищени: На борба с косопадаР.Б., Стара Загора: Странен обривК.К., Гълъбово: Кожен рак или лупусА.М.,с.Ловец,обл.Стара Загора: Как ме излекува Д-р Иванова astellas.eu
Сайтът е изработен в партньорство с Astellas Pharma Europe Ltd. без това да включва намеса или влияние върху специфичното съдържание на продукта.