0899 46 89 45

За мен

Д-р Диана Иванова е специалист по кожни венерически болести с повече от 10 години клиничен опит. Завършва Тракийския Университет през 1996г със специалност медицина, специализира кожни и венерически болести в продължение на 4 години в Катедрата по дерматология и венерология на Александровска болница към Медицински Университет – София.Автор на различни публикации и презентации в специализирани медицински издания.Работила като медицински представител и продуктов мениджър за световно известни марки в областта на медицинската козметика. Работи  като специалист изцяло в извънболничната медицинска помощ .Работила като дерматолог в МЦ"Павел баня" в гр.Павел баня и филиала в гр.Казанлък,консултант в ЧБ"Ритъм"-Стара Загора, МЦ"Надежда"-Стара Загора,ДКЦ1- Стара Загора.Професионални интереси – лечение на екземи и акне, онкодерматология/профилактика,диагностика и лечение на кожен рак/, полово предавани болести.

Работно време

Понеделник: 1400-1800
Вторник: 900-1300
Сряда: 1400-1800
Четвъртък: 900-1300
Петък: 1400-1800
Събота: почивен ден
Неделя: ПОЧИВЕН ДЕН
НА 28 И 29 ДЕКЕМВРИ 2017Г. КАБИНЕТЪТ ЩЕ РАБОТИ ОТ 9.00-13.00.
Д-р Иванова съветва: Нашите пациенти: Полезни връзки:
Хроничен сърбежАлергичен контактен дерматит от козметични средства - не само професионален и не само женски проблемХимически пилинг - препоръки от д-р ИвановаПрепоръки за надеждна защита от слънцетоСъвети за деца с атопичен дерматит и техните родители С.Д., Ямбол: Проблем с акнеВ.Г., с.Хрищени: На борба с косопадаР.Б., Стара Загора: Странен обривК.К., Гълъбово: Кожен рак или лупусА.М.,с.Ловец,обл.Стара Загора: Как ме излекува Д-р Иванова astellas.eu
Сайтът е изработен в партньорство с Astellas Pharma Europe Ltd. без това да включва намеса или влияние върху специфичното съдържание на продукта.