Назад до Началната страница

Ревюта

Посетих кабинета на д-р Иванова по повод образувание на лицето,което имам от 6 години и забелязах,че през последната година се уголеми.Още с влизането в кабинета ми беше поставена диагнозата кожен рак,което силно ме изненада и шокира,тъй като в продължение на 6 години други специалисти ме убеждаваха,че проблемът ми е чисто козметичен и не се нуждае от специално внимание.Д-р Иванова отстрани образуванието и го изпрати за изследване,което потвърди диагнозата.Благодарна съм за бързата и компетентна намеса на д-р Иванова,която ми спести неприятните бъдещи усложнения,свързани с лечението на това сериозно заболяване.

Д.В.,гр.Гълъбово

Преди 2 години на лицето ми се появи малка пъпка,която не оздравяваше и започна да расте и кърви спонтанно.Потърсих кожен лекар в Стара Загора и след като ме препращаха от един кабинет в друг,включително и на хирург,който ми постави страшната диагноза"меланом",попаднах случайно в кабинета на д-р Иванова.След като ми постави диагноза,д-р Иванова отстрани тумора и го изпрати за изследване - оказа се,че не е меланом,а базоцелуларен карцином.Искрено благодаря на д-р Иванова за бързото и успешно лечение и я препоръчвам на всички,които имат кожен проблем.

А.М.,с.Ловец,обл.Стара Загора

Години наред посещавах различни дерматолози без да ми бъде поставена диагноза и дори при последната визита ми бе съобщено,че имам кожен рак и ми бе назначено лекарство,което трябваше да си закупя от чужбина. Естествено лекарството не подейства тъй като се оказа,че нямам рак, а кожен лупус. Диагнозата ми постави д-р Иванова,при която отидох по препоръка на координатора от ДОМ-Здраве. Д-р Иванова ми взе кожна биопсия и ми предписа точните лекарства, които ме излекуваха. Ако имате кожен проблем,горещо ви я препоръчвам.

К.К., Гълъбово

Получих внезапно кожен обрив,който ставаше все по-силен и с нетърпим сърбеж. Потърсих в интернет координати на кожни лекари, но в почивния ден се отзова единствено д-р Иванова,която ме прие по спешност в кабинета си и ми назначи лечение,което премахна окончателно уртикарията. По моя препоръка д-р Иванова лекува членове на семейството ми по повод други кожни заболявания – отново успешно. Препоръчвам я като добър кожен лекар.

Р.Б., Стара Загора

По време на бременността косата ми опада на гнезда. Бях насочена от моя личен лекар към д-р Иванова,която ми назначи доста изследвания и ме консултира с още няколко специалисти, за да се изясни причината за косопада. Лечението, което прилагах в продължение на няколко месеца възстанови косата ми напълно. Благодарна съм на д-р Иванова за вниманието и търпението,които прояви към мен и я препоръчвам на всички,които имат проблеми с косата.

В.Г., с.Хрищени

Страдам от най-тежката форма на акне,което промени лицето ми в силна степен. Бях посещавал различни кожни лекари,които ме лекуваха с най-различни лекарства без резултат.Акнето ми се влошаваше с всеки изминал ден. Отидох при д-р Иванова по препоръка на мои колеги,които беше излекувала. Лекарството,което ми предписа подейства почти веднага,а в края на първия месец нямаше и помен от акнето. Продължавам да се лекувам и да спазвам предписанията на д-р Иванова. Тя ми върна надеждата ,че отново мога да изглеждам като нормален човек.

С.Д., Ямбол

Оставете своето мнение за Dermatolog-ivanova.bg на нашата Facebook страница!

loading...